Вы вошли как Гость |Группа "Гости"

 
 
Реклама партнеров
Social Links

Главная » 2011 » Декабрь » 22 » ЗАРУЧИНИ: ПОРАДИ ТА СЦЕНАРІЇ            [Добавить материал]
23:34
ЗАРУЧИНИ: ПОРАДИ ТА СЦЕНАРІЇ

Заручини - відповідальний крок, кардинально змінює все життя двох людей. Як зробити пропозицію руки і серця, щоб зірки закружляли на небосхилі і потрапляли у ваші долоні від захвату?
Останнім часом рішення і бажання одружитися все частіше народжується у пари спільно. Рідко, коли уклінний Ромео з хвилюванням і трепетом чекає - погодиться чи ні. Однак навіть якщо страхів з приводу варіанта відповіді коханої у вас немає, а питання про весілля виникло давно, все одно - самий рішучий крок на шляху до сімейного щастя за чоловіком. Навіть, якщо ви давно живете разом.


ЗАРУЧИНИ: ТРЕБА ЗНАТИ


Заручини - це подія. Це маленьке свято любові. Адже отримавши згоду, тепер ви будете зватися нареченим і нареченою, а всі думки і вчинки будуть направлені на приємну і метушливу підготовку до весілля. Саме всі ці клопоти і приготування приведуть до того, що після весільного обряду ви зможете назвати її своєю дружиною.


ЗНАЙОМСТВО З БАТЬКАМИ


Сучасні звичаї не припускають запитувати дозвіл на шлюб у батьків. Особливо, якщо ви живете разом і давно ведете самостійне життя. Однак це гарна традиція може принести чимало приємних хвилин вам і вашим рідним. Тільки спершу зробіть пропозицію нареченій, а вона в свою чергу нехай попередить батьків. Повинен же батько нареченої знати - віддавати її за вас чи ні.


Для створення правильного настрою підійде тиха сімейна вечеря, під час якої наречений попросить дозволу взяти свою суджену в законне подружжя. Урочистість моменту повинна бути закріплена розпиванням шампанського і проголошенням вітальних тостів і красивих промов.


Але пам'ятайте, у разі, якщо батьки нареченої заздалегідь налаштовані негативно і проти весілля, краще не влаштовувати такого подання, ризикуючи перетворити вечерю в трагічний фарс.


ЗАРУЧАЛЬНА КАБЛУЧКА


З голлівудських фільмів в нашу свідомість проникла картинка ідеального весілля. Тому, просячи свою кохану вийти за вас заміж, піднесіть  їй обов'язково заручальну каблучку.
Заручальна каблучка - це запорука серйозності намірів і щирості почуттів. Традиційно, таке кільце повинне бути з діамантом, тоді як обручки можуть бути взагалі без дорогоцінних каменів.

Вибираючи каблучку для заручин, ви повинні враховувати смаки нареченої - чи любить вона жовте або біле золото. Недостатньо подарувати просто величезний діамант. Камінь має щось значити для вас. Якщо ви знаєте, який саме дорогоцінний камінь подобається коханій, даруйте обов'язково його. Це також і хороший вихід, якщо ви хочете подарувати гарну каблучку для заручин, але грошей на діаманти не вистачає. Якщо ж навпаки, ви даруєте заручальну каблучку, наприклад, з топазом, аметистом або аквамарином і хочете зробити подарунок подорожче, таке кільце може бути декороване і діамантами. Головне не переборщити. Все-таки каблучка для заручин - має бути витонченою і ніжною.

Часто після весілля заручальну каблучку та обручку жінки носять на одному і тому ж пальці. Тому заручальна каблучка повинна бути саме кільце, а не перстень, щоб зручно було їх поєднувати.
Якщо ви не впевнені в розмірі каблучки, можна спробувати тихенько взяти у коханої будь-яке інше її кільце, вказати продавцям на якому пальці вона його носить (тільки не беріть з мізинця і великого пальця), щоб приблизно вирахувати розмір безіменного пальця.
Ще можна уві сні обмотати її пальчик ниткою, відзначити розмір охоплення пальця і ​​потім пред'явити його в магазині. У будь-якому випадку, краще взяти каблучку трохи більшого розміру, ніж меншого. До того ж ви завжди можете домовитися обміняти її в разі не правильного розміру (тільки якщо це не ексклюзивне кільце).

Для любителів широких жестів підійде варіант спільного вибору каблучки. Просто зав'яжіть очі коханої і привезіть її в ювелірний магазин. Це буде красномовним обрядом заручин для скупих на прояв почуттів і слів чоловіків. У такому сценарії тільки одне але, ви повинні бути готові купити їй будь-яку каблучку, яку вона забажає!


ЗАРУЧИНИ: СЦЕНАРІЇ


Далеко не всі пари прагнуть до надмірної романтики з рожевими сердечками. Пропозицію треба робити так, щоб це було саме ваше свято - тільки для двох, наповнене особливим змістом.


Сценарій веселих заручин
Сходіть в цирк, домовтеся з клоунами заздалегідь витягнути на арену вашу кохану разом з вами, подуріти там і зробити їй пропозицію. Розсмішіть жінку! Жінки люблять чоловіків, з якими можна весело сміятися.

 

Сценарій раптових заручин
Зробіть своїй коханій сюрприз. Організуйте серенаду під вікнами (можна знайти співаючих друзів на допомогу), заберіться до неї на балкон по дереву (якщо живе не дуже високо) і навіть просто, мимохідь попросіть вийти за вас заміж.


Головне - не надто приголомшити, щоб не довелося потім збирати частини тіла, після того, як вона викине на вас горщик з геранню від раптовості. І не переборщити з простотою, якщо вирішили зробити пропозицію мимохідь. Нехай все буде красиво!


Сценарій гучних заручин
На стадіоні, у великій компанії, в натовпі, в ресторані - скрізь, де безліч людей. Чи це не мужній вчинок - прилюдно попросити руки і серця коханої. Не кожен на це зважитися. Однак, якщо ви за природою балагур і весь час влаштовуєте публічні ескапади, краще зробіть пропозицію руки і серця інтимним або романтичним, інакше вас просто можуть не сприйняти всерйоз.

До гучних заручин можна віднести і велике заручальне свято. Влаштуйте вечірку імені своєї коханої - покличте друзів, розклейте афіші та оголошення в Інтернеті. Якщо дозволяють можливості, організуйте цікаве свято через агентство. А потім, під час вашого красивого й ніжного танцю зробіть їй прилюдно або інтимно пропозицію.

Якщо ви ласкаво шепнули їй на вушко заповітні слова, а вона дала згоду, обов'язково оголосіть про доконаний факт заручин всім присутнім. Таке свято буде з секретом і неодмінно сподобається, як вам двом, так і гостям.

У нас не прийнято писати про заручини і весілля. Але хто вам заважає розіслати оголошення в газети та журнали, зробити спеціальний персональний сайт, присвячений вашим заручинам (а потім і підготовці до весілля) і оголосити всьому світові про ваше щастя!


Романтичний сценарій заручин
Придумайте якусь романтичну ніжність. Прогулянку під місяцем на човнику по мальовничому озеру, віденський бал, нарешті. Романтичною може стати практично будь-яка обстановка, але особливу цінність несуть деталі й знаки, зрозумілі тільки вам двом.

Засуньте каблучку в її улюблене тістечко або келих з шампанським в кафе, де ви сиділи на першому побаченні. Єдине обмеження з каблучкою в напоях і блюдах - будьте обережні, не відволікайте сильно кохану розмовою під час поїдання заповітного десерту, інакше залишок вечора проведете в травмпункті.


Інтимні заручини
Без зайвих слів і театральних жестів, просто скажіть, як любите її і не можете жити без неї. Гострота моменту і буйство почуттів і емоцій залишаться тільки у ваших серцях.


Сценарій сучасних заручин
Сучасний ритм життя швидкий і метушливий. Зробіть коханій пропозицію вконтакті або через Twitter. Сфотографуйте себе, тримаючи табличку: «Давай одружимося!», А наступна картинка, що підтверджує наміри повинна бути із заповітною коробочкою з каблучкою в руках.

Придумуйте, дивуйте і перетворюйте життя коханої і своє в чарівну казку. Випромінюйте щастя, носіть забавні футболки, що сповіщає всіх, що ви наречений і наречена. Якщо ви не знаєте як зробити пропозицію або сумніваєтеся в своїх ідеях, подивіться романтичні фільми, щоб заповнити прогалину. Не бійтеся романтичних штампів в любові, все одно так, як ви, ніхто й ніколи не любив!

ПОДІЛІТЬСЯ СВОЇМИ ІСТОРІЯМИ ЗАРУЧИН НА НАШОМУ САЙТІ.

 

 

 

 

Позичено і перекладено українською із unassvadba.ru

Просмотров: 22695 | Добавил: Kaba | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Яндекс.Метрика | | |