Вы вошли как Гость |Группа "Гости"

 
 
Реклама партнеров
Social Links

Главная » 2012 » Январь » 4 » Рецепти Дня народження            [Добавить материал]
18:39
Рецепти Дня народження
Ви любите свята? Та що я питаю ... Звичайно, любите, інакше не заглянули б до нас у гості! А якщо так, то дозвольте спробувати вгадати Ваш улюблений свято .... Новий рік? Ні, це не всім до душі ... Холодно ... 8 березня? Ой, чоловіки, вибачте великодушно ... Я знаю! Це День народження! Саме в цей день відчуваєш себе найкращим, найулюбленішим, чудовим. Ти - в центрі уваги, а навколо тебе - веселощі і радість! Можливо, хтось захоче мені заперечити, мовляв, не завжди дні народження бувають веселими та цікавими. А я відповім - Ви просто не вмієте їх готувати!

Отже, я хочу поділитися з Вами декількома смачними рецептами веселого Дня Народження. Насправді рецептів безліч, і результат, в кінцевому підсумку, буде залежати тільки від Вас. Я ж запропоную Вам тільки загальні ідеї.

У першу чергу я хочу обговорити з Вами самий животрепетне питання, що виникає у майбутніх іменинників - ДЕ святкувати День народження? Питання, погодьтеся, хороший, особливо якщо врахувати безліч передбачуваних варіантів відповідей.

Застілля. Одін з найбільш традиційних варіантів - це свято відзначати вдома. Цей варіант, в принципі, непоганий, особливо якщо будинок у Вас великий, а компанія весела. Зазвичай основний упор при святкуванні будинку робиться на святкове застілля, тому основна грошова маса спливає в продуктові магазини. Але, якщо гастрономічний ухил свята принесе Вам задоволення - дерзайте!

Пансіонат. Для бажаючих вирватися зі звичних чотирьох стін, але не хочуть відмовлятися від рясного святкового столу, можу запропонувати відзначити свято в пансіонаті або кемпінгу. Тут Вам з легкістю організовують стіл з Вашим запитам і можливостям, а крім того, санаторії та табори славні своїми додатковими розвагами, начебто басейнів, саун, тенісних кортів, Кемпінгводних аттраціонов, коротше, скрізь по-різному, але іноді можна навіть бібліотеку знайти! ! Загалом - будь-який каприз за Ваші гроші. Звичайно, варіант свята не з дешевих, але, з іншого боку, Ви тільки відпочиваєте, і єдиною справою, заради якого потрібно буде напружитися, стане лише замовлення путівки. Іноді можна, і, можливо, навіть потрібно влаштовувати такі «розвантажувальні» свята.

Теплоход. Якщо продовжувати тему дорогих свят, то, як кажуть, гуляти - так гуляти! День народження на теплоході! Дуже дорого, АЛЕ дуже ефектно, дуже помітно, дуже оригінально, дуже, дуже і дуже ЗДОРОВО! Такий день народження, безумовно, стане одним із самих-самих у Вашому житті! Взагалі, теплоходи бувають різних класів, різної місткості, і перелік послуг теж може бути різним. Ви можете підібрати те, що підійде Вам і Вашій компанії. Головне, будьте обережні, і не впадіть за борт, інакше свято буде злегка підмочений! Єдине, що може перешкодити бажаючим покататися на теплоході - це відсутність великого судноплавного водоймища в радіусі 200 км ... Хоча, якщо у Вас є гроші на оренду теплохода, я думаю, на дорогу до теплохода теж повинні знайтися. Відпочивайте із задоволенням і шиком!

Дача. Є у мене варіанти і скромніші. Поскромніше не в плані якості відпочинку, а в плані матеріальних витрат на місце проведення свята. Пропоную поїхати до когось на дачу (до себе або до друзів, коротше, у кого вона є), шашлик можна і просто на природу - в ліс, на озеро або на річку! Тут головне, щоб погода не підкачала! Свіже повітря, водоемчик, шашлички, огірочки-помідорчики, горілочка ... Благодать! А головне - можна влаштувати безконтрольне веселощі і нікому навколо не прийде в голову Вас втихомирювати! Недорого, весело, приємно!

Більярд. Є у мене ще пару варіантіков для любителів активного відпочинку, ну або для молоді, яка активна в силу віку - відзначити День Народження в більярдному або боулінг-клубі. Покатайте, так би мовити, кулі - великі чи маленькі. БоулінгДух змагання укупі зі святковим настроєм - що може бути цікавіше? Можна грати «на фанти» - з переможеного вітальний тост на честь іменинника! І сценарій свята продумувати не треба - гра вона і є гра. Веселощі, азарт і колосальний викид позитивної енергії - ось що Вас чекає!

Загалом, пані та панове, робіть свій вибір! Ми, в свою чергу, вітаємо Вас з наступаючим, які пройшли або чинним Днем Народження, бажаємо богатирського здоров'я, товстого гаманця і вагон щастя! Всього найкращого!





Позичено та перекладено українською із giftblog.su

Просмотров: 1914 | Добавил: invitation | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Яндекс.Метрика | | |