Вы вошли как Гость |Группа "Гости"

 
 
Реклама партнеров
Social Links

Главная » 2011 » Сентябрь » 27 » Про що варто подумати, перш ніж виходити заміж?            [Добавить материал]
16:51
Про що варто подумати, перш ніж виходити заміж?

Якщо ти зібралася заміж, бо «всі заміжні, а я чим гірше?!», - Мушу сказати, ти занадто залежиш від громадської думки, а це не дуже корисно. Виходити заміж, оскільки «у нього мільйони», - звичайно, можна, але подумай спершу про наслідки впливу цих мільйонів. Робити своїм гаслом причину «дитині потрібен батько», - безвідповідально, в першу чергу, по відношенню до дитини. Не потрібно забувати про себе: так, дитині потрібен батько, але також важливо, щоб цей чоловік любив і поважав тебе, а ти його. Тільки тоді твоя дитина буде відчувати, що в нього є батько. Прагнути заміж «щоб зробити кар'єру», звичайно, можна, але знову-таки, подумай про наслідки, про свою душу хоча б. Підшукувати чоловіка тому, що «порядна дівчина хоча б раз має побувати замужем» досить забавно. Забавно тому, що для такої мети і шукати-то особливо не треба. Взяла бомжа за ручку і розписалася: чим не заміжжя «хоча б раз»?! Виходити заміж «по всепоглинаючої любові» - у більшості випадків заздалегідь приректи себе на невдалий шлюб.

Щоб вдало вийти заміж, треба усвідомити свої потреби з точки зору можливих наслідків і причин, рушійних тобою.
Якщо для тебе основними є перераховані вище причини, задумайся, чи не дуже ти звертаєш увагу на горезвісне: громадська думка? Чи не занадто потонула у власних емоціях, швидше за все ідеалізованих і не підкріплених реальністю? Ясна річ, що не хочеться ростити дитину одній, або що всі подруги заміжні, а ти одна та одна. Але заміж будеш виходити ти, це твоє життя, а тому хапати першого зустрічного за руку і тягнути його в РАГС не треба, ти сама потім будеш шкодувати. Недоліки твого новоспеченого супутника життя, «з таким трудом здобутого» чоловіка виповзуть на поверхню на другий день твого шлюбу, і що тоді? Розлучення? Логічно і сумно. Може, варто постаратися все передбачити, хоча, звичайно, все передбачити неможливо, але усвідомити свої реальні потреби і необхідні якості майбутнього партнера - цілком реально і посильно.

Тим більше, якщо тобою рухають відчуття безвиході, страх самотності та інші бридкі речі, спочатку займися підвищенням своєї самооцінки. Чого ти розкисла?! «Я боюся залишитися одна», - що за дурниці?! Одна ти не залишишся - це точно, а от хто буде поруч з тобою в результаті таких ось голосінь - невідомо. Будь впевненою в собі, і тоді ти зможеш зустріти свого Чоловіка.

І ще раз про любов - як би сильно ти не любила, потрібно постаратися очистити очі від ілюзій і розібратися, що це за чоловік, що це за людина (чого можна очікувати від нього) і чи будеш ти з ним щаслива.

Прагнучи обзавестися заповітним кілечком на пальці, потрібно думати не тільки про любов і гроші. До речі, про гроші: у той же час, ніколи не треба забувати - звичайно, «з милим рай і в курені», але на щось треба харчуватися, одягатися, їздити відпочивати, дитину ростити, врешті-решт!

Необхідно усвідомити, що тобі потрібна сім'я, ти хочеш стати розсудливою, що заради цього від чогось потрібно відмовитися і до чогось себе зобов'язувати. Безсумнівно, можна вийти заміж за мільйонера тільки тому, що він мільйонер, але якщо тобі хочеться щастя, потрібно прагнути до щастя, а не тільки до грошей. Жінка, яка свідомо хоче створити сім'ю і готова від чогось у своєму житті відмовитися, розуміє, що як тільки весільні урочистості закінчаться, її чоловік стане для неї єдиним чоловіком на все життя. На все життя.

До речі, існує досить ефективний з точки зору психологів спосіб перевірити, - а чи потрібен тобі цей чоловік насправді. Потрібно уявити, що дитина від цього чоловіка буде точно такою ж, з усіма його недоліками і достоїнствами. Ну, уявила? Як тобі портрет твого чоловіка (зовнішність така, точно такі звички і т.д.), який називає тебе мамою? Якщо подобається, значить, ти дійсно дозріла для серйозних стосунків з цим чоловіком, а як ні, то краще пошукати більш перспективну людини або просто почекати (може, ти не готова до колясок та пелюшок). Також не варто забувати про побут (о, його нікуди не дінеш, - на жаль чи на щастя). Готувати сніданок вранці, тим більше, - на двох. Гладити його сорочки (починають, зазвичай, з комірця), прати не тільки свої, але і його речі (його шка-р-пе-тки! Будь здорова!), і т.д. Збирати його речі по всіх кімнатах (чоловіки мають звичку розкидати свій одяг де попало) і т.д.

До речі, незважаючи на фемінізм та інші наслідки прогресу, чоловіки здебільшого віддають перевагу жінкам домашнім, аніж діловим. Чоловіки внаслідок всесвітньої емансипації стали цінувати в жінках розуміння, відданість, постійність, ніжність, чуйність, тепло, яке вони можуть знайти не в кожній представниці прекрасної статі. Причому, на одруження чоловіки теж покладають певні надії. Які? Та вони теж хочуть за допомогою шлюбу поліпшити своє життя!

 

Позичено та перекладено з svyata.by

Просмотров: 2103 | Добавил: invitation | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Яндекс.Метрика | | |