Вы вошли как Гость |Группа "Гости"

 
 
Реклама партнеров
Social Links

Главная » 2013 » Январь » 16 » Основні тренди весільної моди 2013 року            [Добавить материал]
18:48
Основні тренди весільної моди 2013 року

Основні тренди весільної моди 2013 року

З величезним тріумфом відшуміли покази весільної моди. Найбільш відомі і шановані кити світу весільної моди презентували свої нові колекції і вказали основні весільні тенденції, які будуть простежуватися в майбутньому 2013 році.

Як і слід було очікувати, представлені колекції в черговий раз захопили до глибини душі, здивували і шокували новими поворотами у весільній моді. Давайте розглянемо останні найбільш актуальні тренди, які будуть простежуватися в колекціях весільних суконь 2013 року.

Можна сміливо сказати, що таких мальовничих і насичених фарбами весільних колекцій дизайнери не представляли давно. У 2013 році весільну мода порадує сміливими тонами і хвилюючими квітами: тліючий червоний, небесно-блакитний, кремово - рожевий. Наречена 2013 не зобов'язана одягати біле весільне плаття. Вона підбирає колір, який чудово відображає її внутрішній світ та підкреслює обрані весільні аксесуари, такі як запрошення, посадкові картки, номери столиків та ін. Колір - своєрідний, яскравий, соковитий - основний тренд сезону 2013.

Завдяки найпопулярнішою нареченій 2011 року, Кейт Мідллтон чарівні мережива знайшли небувалий сплеск популярності. Ніжне, романтичне мереживо знаходить новомодні нотки у своєму дизайні і стають своєрідним міксом традицій і модерну. Романтика знову в моді.

Такими будуть основні тенденції та віяння весільної моди на майбутній рік. Варто зауважити - розігратися є де, а значить - вдасться створити унікальний весільний образ. Бажаємо Вам сплеску натхнення і польоту фантазії!

Просмотров: 2450 | Добавил: invitation | Теги: запрошення на весілля, весільна поліграфія, Основні тренди весільної моди 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Яндекс.Метрика | | |