Вы вошли как Гость |Группа "Гости"

 
 
Реклама партнеров
Social Links

Главная » 2011 » Октябрь » 1 » Хочу женитися!            [Добавить материал]
02:23
Хочу женитися!

Часто чоловік не хоче одружуватися, намагаючись зробити кар'єру і стати незалежним. Потім не може відірватися від свого бізнесу, і немає часу на створення сім'ї і знайомство з дівчиною для шлюбу. Часто небажанню знайомитися з жінкою і одружитися сприяють різні страхи: страх втратити свободу, страх потерпіти невдачу, негативний досвід минулого.

Якщо ви вам трохи більше 30 або 40, і ви, на відміну від героя Фонвізіна, вже здобули освіту, то залишилася справа за малим, але найбільш значущим і важливим - знайти жінку і одружитися. Чому думка "Хочу женитися!" відвідує вас останнім часом кожен раз, коли ви прокидаєтеся, засинаєте, їдете пізно увечері знайомими вулицями рідного міста, зустрічаєтеся з друзями, знайомитеся з новими людьми - словом завжди, коли з'являється вільна хвилинка? Відповідь проста і навіть банальна: вам самотньо!

ІНСТРУКЦІЯ ДО ДІЇ ДЛЯ САМОТНЬОГО ЧОЛОВІКА:

Якщо ви замислюєтеся про те, що проходять кращі роки вашого життя, а ви все ще самотній чоловік, то спробуйте одного разу вранці запитати себе: "Може, я хочу одружитися? Можливо я хочу познайомитися з жінкою і створити сім'ю?" Відповідь послідує негайно: "Так, звичайно, я як будь-який нормальний чоловік, хочу одружитися. Я хочу, знайти жінку для серйозних стосунків!" Повірте, що якщо ви признаєтеся собі в бажанні знайти дружину, то перейти до рішучих дій буде значно легше!

Отже, ви усвідомили, що хочете одружитися, тепер треба подумати, де можна знайти жінку для шлюбу. Не забувайте, що, незважаючи на те, що шлюби укладаються на небесах, познайомитися з жінкою можна тільки на землі!

Озирніться навколо! Якщо серед ваших друзів, знайомих і колег по роботі ви не можете знайти жінку на роль вашої майбутньої дружини, значить, довгоочікувана любов заблукала в лабіринтах гамірного міста, і вам слід вибрати інший спосіб знайомства з жінкою.

Щоб знайти жінку - вашу майбутню дружину озбройтеся терпінням, інформацією, і не забудьте про удачу!

Визначтеся, як повинна виглядати ваша майбутня дружина, уявіть собі жінку, з якою ви хотіли б створити сім'ю і укласти шлюб!

Тепер вибирайте найбільш підходящий для вас спосіб знайомства з жінкою з урахуванням вільного часу, віку, особистих переваг і психологічних особливостей:

Варіант 1. Дайте оголошення про знайомство з жінкою в газету, наприклад «З рук в руки» або «RIA»: "Хочу женитися!" Метод простий, зусиль практично не вимагає, а й результат буде відповідний. Можливо, вам пощастить, і на ваш клич відгукнеться парочка дам бальзаківського віку і ще кілька дівчат.

Варіант 2. Підходьте до вподобаним дівчатам на вулиці і запитуйте: "Дівчино, ви незаміжня, а то я дуже хочу женитися!" Результативність такого способу знайомств невисока. Ваше щире бажання знайти дружину і одружитися скоріше відлякає, ніж послужить хорошим приводом для знайомства.

Варіант 3. Пориньте в Інтернет павутину сайтів знайомств. Деякі чоловіки так і пишуть в анкетах: "Хочу женитися!" або "Одружуся на першій зустрічній!" Всі плюси і мінуси пошуку жінки і майбутньої дружини через сайти знайомств вам напевно відомі. Цей спосіб знайомства має право на існування, якщо ви маєте в своєму розпорядженні вільний час, багатий уявою і терпінням, щоб знайти жінку вашої мрії.

Варіант 4. Якщо ви хочете знайти дружину, ви можете звернутися в шлюбне агентство. Сьогодні цей різновид послуг називають по-різному: клуб знайомств, агентства знайомств, служба знайомств і т.д. Суть одна і та ж: посередник за певну плату береться допомогти вам познайомитися з жінкою і знайти дружину. Це кращий спосіб знайомства для трудоголіків. Просто зателефонуйте по телефону, оплатіть внесок і висловите своє найпотаємніше бажання: "Хочу женитися!" Головне, довірте свою долю професіоналам!

Варіант 5. Сходіть на клубну вечірку знайомств «Другої половинки». Якщо ви хоч трішки щасливі, то напевно зможете познайомитися там з цікавою жінкою, яка в подальшому стане вашою дружиною. Багато жінок приходять на вечірки знайомств і флірту саме за тим, щоб познайомитися і знайти чоловіка. Тому ваше бажання: "Хочу женитися!" їх абсолютно не відлякає, а знайде розуміння, і ваша мрія одружитися і створити сім'ю стане реальністю.

Варіант 6. Я все це зроблю сам! Сьогодні! Негайно! Якщо без неї ніяк – то вона саме та... Якщо відчуття без неї не дає спати - – то вона саме та... ЯКЩО Я УЯВЛЯЮ КОЛО НЕЇ КОГОСЬ ІНШОГО.......... та ні – вона саме та!!!!

І не забувайте просте правило: "Хто шукає, той обов'язково знаходить, а хто знайшов - втрачає!" ІМХО

 

2-polovinka.ru
Просмотров: 2092 | Добавил: invitation | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Яндекс.Метрика | | |